De huisvesting van Proskenion

Vele jaren repeteerden en speelden we in De oude Sint Joris  in de Pastoor Dijkmansstraat, tussen de Jorislaan en de Geldropseweg. In 2012 verhuisden we naar De Merckthoeve  in Tongelre. Omdat onze repetitieruimte weer restaurant werd verhuisden we vanaf september 2016 voor onze repetities naar Wijkcentrum Unitas, Vlokhovenseweg 49, Eindhoven.

Vanaf november 2021 repeteerden we in een voormalige schoolgebouw van het Eindhovens Stedelijk College, Broodberglaan 3. Daar hadden we samen met Het Freedomtheater en Het Salon ruime repetitie en speelruimtes.

In maart 2022 moesten we deze locatie echter alweer verlaten, omdat in het gebouw een school voor vluchteling-kinderen uit Oekraïne werd gevestigd. In de plaats daarvan werd ons een voormige gymzaaltje van een basisschool aangeboden aan de Zevenaarlaan, in de buurt van het Evoluon. Daar zijn we nu gevestigd, samen met  het Freedom Theatre. De mensen van die groep hebben de ruimte ingericht als repetitie en speelruimte, met een deel van de oude tribune van Proskenion uit De Oude Sint Joris. Het is een mooi theatertje geworden met 50 plaatsen voor bezoekers.